--2-- UNIUNEA-NATIONALA-A-MEDIATORILOR-DIN-ROMANIA GALATI


   
 
Home Contact Abonare Mobil

 arata telefon , arata mobil
            CAUTA

 U.N.M.R. FILIALA GALATI
sambata, 04 Mai 2024 | 22:46
 
 


U.N.M.R. FILIALA GALATI

6 luni, 3 saptamani, 4 zile sau UNMR Galati - povestea
UNIUNEA NATIONALA A MEDIATORILOR DIN ROMANIA

reclama

  UNIUNEA NATIONALA A MEDIATORILOR DIN ROMANIA

Uniunea Nationala a Mediatorilor din Romania Filiala Galati


 


 


Comunicat:


Cu nespusa satisfactie si indreptatita mandrie, suntem in masura sa va facem cunoscut ca, in data de 07 mai 2010, a luat fiinta Filiala GALATI a Uniunii Nationale a Mediatorilor din Romania.


Suntem convinsi ca prin efortul nostru am mai adaugat o caramida la constructia increderii si rolului pe care Medierea poate si trebuie sa le insufle societatii romanesti.


Intr-o Romanie macinata de criza economica, de disfunctionalitati in toate domeniile, de lipsa acuta de speranta, Medierea a aparut si se impune, inca timid, din pacate, ca o normalitate mult asteptata. 


Medierea trebuie sa ofere societatii rolul de factor de echilibru social, sa arate ca intelegerea si nu conflictul, negocierea si nu lupta – sunt majoritare, si nu exceptii.
Ne dorim ca prin activitatea noastra sa oferim un exemplu de profesionalism, sa promovam institutia Medierii si avantajele de necontestat ale acesteia, sa devenim o filiala puternica nu atat prin numarul de membri, cat prin calitatea acestora.
Suntem convinsi ca este, totusi, un pas mic, dar suntem increzatori ca entuziasmul si determinarea noastra vor fi urmate de cat mai multi mediatori, astfel ca viitorul sa apartina Medierii.
In mod special, dorim sa multumim acelor Oameni minunati care ne-au incurajat si ne-au sustinut in demersurile noastre timide, dar care prin exemplul personal ne-au insuflat incredere, forta si profesionalism.


 


 


Mediator,
Anca Simona Cinepa


Presedinte al Filialei U.N.M.R. Galati 









IMAGINI
























 
 
CONTACT U.N.M.R. FILIALA GALATI

 arata tel , arata mobil
 
reclama
powered by AAZ.ro © 2011 | Contul meu | Ajutor | ANPC | Creati-va propriul magazin virtual pe aaz.ro

 
X